O le semina masani a le vaega i luga o Tulafono Lautele mo le Iloiloina o le Avanoa Auaunaga a Social E-commerce Practitioners na faia ma le manuia i Beijing

tala fou

I le aso 4 o Novema, 2022, na fa'amanuiaina ai le semina fa'apitoa a vaega i le General Principles for Evaluating the Service Ability of Social E-Commerce Practitioners, na lagolagoina e le Social E-Commerce Branch of China Association for Trade in Services ma fa'amaopoopoina e Taiai Peptide Group. faia i le laumua o Beijing Taiai Peptide Group.
A’o le’i faia le semina, sa asia ai e sui sa auai i le fonotaga le Taiai Peptide Biotechnology Exhibition Hall, sa a’oa’oina ai le malosi o le atina’e atoa o le Taiai Peptide Group, ma le viia maualuga o le Taiai Peptide Group.
Sui o atinaʻe, tagata atamamai ma tagata atamamai, ma fomaʻi iloga i le matata o fefaʻatauaʻiga lautele, e pei ole China Institute of Standardization, Taiʻai Peptide Group, China.com, Chuanshi Education, Beijing Diange Law Firm, Beijing Xianlin Law Firm, ma Beijing Aoyou International Culture Media Co., Ltd., na auai i le fonotaga.
O Qiao Wei, o le peresitene o le Taiai Peptide Group, o Song Zhenshan, o le ulu o le matagaluega fou o pisinisi a le Taiai Peptide Group, ma Lu Chengzhi, o le pule o le aufaipisinisi fou a Taiai Peptide Group, na auai i le fonotaga e fai ma sui. o Taiai Peptide Group.
O le fonotaga na faia ai se talanoaga loloto ma fefaʻasoaaʻi i le matafaioi a le aufaipisinisi faʻaagafesootai i le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga o atinaʻe ma faʻaleleia le matafaioi o tulaga faʻavae i oloa ma auaunaga.

1668134410197008
1668134454649739
1668134424401646

Taimi meli: Tes-28-2022