O taunu'uga fou, su'esu'ega fa'asaienisi fou, oso fou”- Na fa'ai'u manuia le Fonotaga Fa'aletausaga Fa'aletausaga a le Taiai Peptide Group 2021.

tala fou

Faʻatumauina le atinaʻeina o le peptide alamanuia ma taumafai e fatuina se malamalama fou!I le aoauli o Tesema 25, 2021, na faia ai se fonotaga faaletausaga tulaga ese faatekonolosi i le laumua o le Taiai Peptide Group.O le autu o lenei faʻamoemoe o le "mea fou na ausia, suʻesuʻega faasaienisi fou ma oso fou".Ona o le taimi uiga ese o le faʻamaʻi, e le mafai ona faʻapotopoto ma tagata uma e le o faʻasalalau.O le mea lea, o lenei fonotaga faʻasaienisi ma tekinolosi faʻaletausaga ua faʻaaogaina se auala faʻasalalauga ola i luga ole laiga e fefaʻasoaaʻi ma fesoʻotaʻi ma tagata uma faʻafesagaʻi i luga o le "ao".O le lipoti o loʻo aoteleina ai mea faʻasaienisi ma tekonolosi ausia a Taiai Peptide i le 2021, ma lagona le peptide ma le soifua maloloina faʻatasi.

Sa auai i le Cloud Technology Annual Meeting Ms. Wu Xia, Taitaifono o Taiai Peptide Group, Ms. Zhang Jenny, Sui Taitaifono o Taiai Peptide Group, Mr. Qiao Wei, Operation President o Taiai Peptide Group, Peresitene Guo Xinming o le Iunivesite o Tsingtao, ma Guo Xinming.Polofesa Zhang Li, tagata tomai faapitoa o le puipuiga o le cerebrovascular ma togafitiga poloketi, Lu Tao, sui pule o le Beijing University of Traditional Chinese Medicine, Polofesa Yang Yanjun, polofesa o le Jiangnan University School of Food Science, Polofesa Chen Pifeng, tagata suʻesuʻe o Institute of Clinical Translation, O le A'oga Fa'asaienisi a Saina ma isi tagata popoto ma tagata atamamai ma tagata maualuluga na potopoto fa'atasi I luga o le ao, fa'asoa le fa'atinoga sili ona lelei a Taiai Peptide i le tausaga ua tuana'i ma le ata tele mo le soifua maloloina masani.

Toe tepa i tua i le 2021, tulimatai atu i le 2022!O le tamaitai o Wu Xia, o le Taitaifono o le Taiai Peptide Group, na ia tuuina atu i tagata uma se lipoti otooto o le Taiai Peptide i le 2021, ma faailoa mai ai le taitaiga o le Taiai Peptide Group i le 2022.

A toe tepa i tua i le tausaga e 2021, o le atina’eina o le Taiai Peptide e le mavavaeeseina mai le lagolago malosi a ta’ita’i ma paaga i soo se tulaga, faapea foi ma tagata o le Taiai Peptide o loo galulue malosi ma finafinau mo le faamoemoe masani.

I luga o le ala, sa ou mauaina le agaga tufuga o loʻu tama ma tausisi i le tausisia o le amiosaʻo ma le fou.Ou te talitonu e na o le faaliliuina o le sili atu i le 280 suʻesuʻega faasaienisi i fuainumera e maua ai le soifua maloloina o tagata e taua."O le olaga e le gata, suʻesuʻega faasaienisi e le gata."I le tausaga e 2021, e 34 su'esu'ega fa'asaienisi fou a Taiai Peptide.E fa'aosofia le fa'aliliuina o taunu'uga su'esu'ega fa'asaienisi i taunu'uga fa'asaienisi ma fa'atekonolosi, matafaioi i le malosi, ma su'esu'ega fa'asaienisi i le malosi.

I le 2022, o le fa'amuamua pito i luga ole fuafuaga fou a Taiai Peptide o le fale gaosi oloa o lo'o fausia ile Heze Modern Pharmaceutical Port.A maeʻa, o le gaosiga o aso taʻitasi o le a oʻo atu i le 100,000 pusa;O le 2022 o le tausaga foi lea o le fa'afaigaluegaina o tekonolosi a Taiai Peptide.Ua faatuina e le Komisi o le Soifua Maloloina ma le Soifua Maloloina se fale suesue masani;mo le atinae mausali ma le mautu, i le 2022, o le a tatou galulue faatasi ma Dongfang Law Firm e faatuina se "Saogalemu ma Tausi Galuega Poloketi" e faataitai le fausiaina o le tausisia o kamupani, ma taumafai e avea ma alamanuia soifua maloloina seneturi.pisinisi.

Mo le atinaʻeina o maketi, matou Taiai Peptide o le a faʻasalalau nisi o suʻesuʻega faʻasaienisi i tausaga taʻitasi, ina ia sili atu le tauvaga a matou tagata faʻatau Taiai Peptide i le maketi, e pei o le: Cistanche deserticola peptide, poloketi membrane atigi, e leai se maketi faapena e mafai ona tauva ma tatou.O oloa fa'atauva, o le a matou fa'avasegaina oloa IP e tusa ai ma mana'oga o tagata fa'atau, ma fa'amalosia i latou i itu uma.E fesoasoani i le atinaʻeina o pisinisi faʻatau, ma faʻatagaina le tele o tagata e manuia mai peptides.

Faafetai mo le mauaina o oe i le 2021, ma tulimatai atu i la matou faigamalaga i le 2022.

I le avea ai o se atinaʻe malosi e taulaʻi i le fanua o suʻesuʻega peptide mole laiti, Taiai Peptide e faʻavae i luga o le faʻatautaia o tekinolosi autu, ma faʻaauau pea ona faʻateleina tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega faasaienisi.I le 2021, o le a faʻatupeina le 16.5 miliona i le aofaʻi o tupe faʻaalu suʻesuʻega faʻasaienisi, ma maua ai faʻatekonolosi autu e fa ma lima tekonolosi pateni masani.O le tele o mea faʻasaienisi ma faʻatekonolosi o le a faʻalauiloaina i le faʻaogaina o le peptides, ina ia mafai ai e le tele o tagata ona fiafia i le matagofie o le soifua maloloina e aumaia e tekinolosi fou.

Na faia e Dean Lu Tao se faasoa matagofie i luga o le autu o le "Tulaga i le taimi nei ma le Lumanaʻi Atinaʻe o Vailaau FaʻaSaina masani", ma faʻamalamalamaina le tulaga o loʻo i ai nei ma le lumanaʻi atinaʻe o vailaʻau faʻaSaina masani.I le fefaʻasoaaʻi, na taʻua ai foi e Dean Lu o Wu Qinglin ma Wu Lao ua ausia le maualuga i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o peptides, o se ituaiga o tufuga e faʻafiafiaina ai tagata.

Le fa'aonaponei o vaila'au fa'aSaina fa'a-Saina O le fa'ata'ita'iina o vaila'au fa'aSaina fa'aleaganu'u ma le la'ititi mole mole o vaila'au fa'aSaina.Ole tama'i mole peptide tekonolosi o la'au o le fa'amalosi lea e iloa ai le fa'aonaponei o vaila'au fa'aSaina masani.

I le taimi lava lea, na faʻafesoʻotaʻi ai Polofesa Chen Pifeng, o se tagata suʻesuʻe i le Institute of Clinical Translation, Chinese Academy of Sciences.Na aumaia e Polofesa Chen le autu o le "Peptides and Chronic Disease Management" i tagata uma.Ina ua maeʻa le fefaʻasoaʻiga matagofie a Polofesa Chen, e tofu tagata uma ma se malamalamaga patino i faʻamaʻi faʻamaʻi, ma e iai foi se malamalamaga patino i le taua ma le lelei o peptides mole laiti i faʻamaʻi tumau.

O le isi, o le faʻasoaina o le autu o le "Peptide Bioengineering Technology Research and Application" na saunia e le Polofesa Yang Yanjun mai le Aoga o Meaʻai Saienisi a le Iunivesite o Jiangnan na tuleia ai le fonotaga faaletausaga i se tumutumuga.

Na faasoa atu e Polofesa Yang i tagata uma i lea taimi, o se mea na tupu faafuasei na pipii atu ai o ia ia Taiaipeptide, ma na faavaeina ai e itu e lua se tulaga loloto o le galulue faatasi.Faʻavaeina faʻatasi se suʻesuʻega faʻatasi ma atinaʻe nofoaga mo vailaʻau peptide.Ina ia faʻaleleia le lelei, faʻafaigofie le faagasologa ma toe faʻaleleia le gaosiga o gaosiga;mai le faʻatonuga, faʻamago, faʻaopoopoga ma isi faiga, e suia ma faʻaleleia le lelei ma le tofo o oloa peptide.I le isi itu, e taulaʻi atu i tekinolosi R&D ma pateni fou.E iai le fa'amoemoe e ala i le galulue fa'atasi ma le Taiai Peptide, o le a maua ai le fesoasoani fa'asaienisi mo le atina'eina o le Taiai Peptide.

Tai Ai Peptide Group ma Jiangnan University na faia le tatalaina ma le sainia o le "Peptide Substance Research and Development Center" i lea nofoaga.O Zhang Zhenni, le sui taitaifono o Tai Ai Peptide, e fai ma sui o le Tai Ai Peptide Group ma Yang Yanjun, o se polofesa o le Aoga o Mea'ai Saienisi a le Iunivesite o Jiangnan, na faia se nofoaga tutotonu R & D o mea peptide i lea tulaga.Le saini ma le tatalaina o le veli.

O le Peptide Substance R&D Center fa'avae fa'atasi ma le Iunivesite o Jiangnan o le a fa'aauau pea ona fa'aleleia atili le suiga o su'esu'ega fa'asaienisi a Taiai Peptide e ala i le galulue fa'atasi ma le fa'aopoopoina o tekonolosi R&D.

Polofesa Zhang Li fefaʻasoaaʻi ma fefaʻasoaaʻi le "Peptide ma le Soifua Maloloina o Tagata" faʻafesagaʻi ma tagata uma, ma faʻasoa foi lana va ma Tai Ai Peptide ma Wu Lao i le vaaiga."Na amata ona ou pipii atu i le Peptide i le 2000. O Mr. Wu o le taʻitaʻi i le atinaʻeina o pisinisi peptide a Saina.O lona lagona o le misiona, agalelei, ma le tuuto i suʻesuʻega faʻasaienisi e tatau uma lava mo lo tatou faʻaaloalo, suʻesuʻega, ma faʻaaloalo.Tai Ai Peptide o lo'o fa'aogaina lana lava tekonolosi su'esu'ega fa'asaienisi.Ua latou faia ni sao iloga i le peptide alamanuia i Saina ma e oo lava i le lalolagi.O sea kamupani fa'atauva'a ma fa'amisiona e tatau ona tatou fa'aaloalo.Sei o tatou felagolagomai ma agai i luma i le peptide alamanuia e fesoasoani ai i le soifua maloloina Saina 2030.

I le vaaiga, na faamalamalama mai ai foi e Polofesa Zhang o le oloa fou R&D a Taiai Peptide - o le R&D ma le gaosiga o le Cistanche Peptide o le a faalauiloa foi mo le taimi muamua, o lea ia tumau pea.

E ala i le fefaʻasoaaʻi faʻapolofesa a le tele o tagata atamamai, o loʻo i ai i le au maimoa i luga o le initaneti se malamalamaga patino o peptides ma le soifua maloloina o tagata, o le tuʻufaʻatasia o peptides ma vailaʻau faʻaSaina masani, peptides ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, ma peptides i suʻesuʻega faasaienisi ma le faʻaogaina o tekinolosi bioengineering.O loʻo i ai foi se malamalama loloto atu i peptides;o lenei fefaʻasoaaʻiga faʻapolofesa o loʻo faʻaalia ai le faʻatonuga mo le faʻaogaina vave o pisinisi o peptide faʻasaienisi ma tekinolosi ausia mai vaaiga eseese, aemaise lava mo le lumanaʻi alamanuia o le alamanuia peptide.O le atina'e e iai sona sao ta'iala taua.

Ina ia sili atu le mautu i le alamanuia peptide, i le 2022, Tai Ai Peptide Group ma Dongfang Law Firm o le a faʻatautaia le galulue faʻatasi i luga o le "Saogalemu ma le Faʻatonuina o Galuega Poloketi".O le sauniga o le sainigaina o le galulue faatasi na faia i luga o le nofoaga.

O le atina'e ma le fa'atupula'ia o le vaega e le mafai ona tu'ueseeseina mai le fa'aauau pea o le sogasoga ma le lototetele o tagata uma o le Taiai Peptide.O taʻitaʻi o vaega taʻitasi taʻitasi a Taiai Peptide: Qiao Wei, o le peresetene faʻatautaia o Taiai Peptide Group, Fu Qiang o le International Business Department, Wang Chenghao o le Traditional Business Department, Wang Dehui o le New Retail Business Department, ma Han Xiaolan o na fa'aalia muamua e le Auaunaga Auaunaga Fa'atau ma feiloa'i i tagata uma.O lo'o fa'atusalia ai le fa'amaoni a Taiai Peptide i pa'aga uma.Taiai Peptide e tu'uina atu 'au'aunaga atoatoa ma lelei mai su'esu'ega ma atina'e, gaosiga, fa'atauga, ma auaunaga.

E molimauina e le taimi le saoasaoa o le tuliloaina o miti, ma le taimi e togitogia ai tulagavae o tauiviga.I le 2021, o le a tatou taliaina suiga, ia naunau e faʻafouina, ma agai i luma ma le galue malosi.O le 2022 o le a avea ma tausaga taua mo Taiai Peptide e vave alu i luma i se auala atoa.Taiai Peptide o le a o gatasi ma taimi, faʻaauau pea ona atiaʻe ma faʻafouina, ma faʻaaogaina avanoa tau atinaʻe o pisinisi tetele o le soifua maloloina.I lalo o le taitaiga poto a le taitaifono, Ms. Wu Xia, Taiai Peptide O le a faaauau pea ona agai i luma le aiga i le lotogatasi, opogi luitau ma fiafia i tauiviga;o le a fa'aauau pea ona tatou taula'i atu i su'esu'ega ma atina'e e pei ona masani ai, ma tu'uina atu ma le loto atoa i tagata galulue fa'atasi ma oloa maualuluga ma auaunaga fa'apitoa.Matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma le tele o paaga, faʻagasolo faʻatasi, faʻavaeina le faavae mo se pisinisi peptide sili atu ma malosi, ma fausia se miti Saina maloloina!


Taimi meli: Me-09-2022