Collagen peptide ma le kamupani a Taiaitai aganuu

tala fou

Fa'amaoni ma fa'amaoni mo se taimi umi, o solo ma tusi o lo'o fa'aauau pea ona tuputupu a'e... O se moomooga lea mai augatupulaga e lua.O le asō, na sau ai se uo e iai sana tala i le Taiai Peptide Group ma sa feiloai atu ai lava le taitaifono o le Taiai Peptide Group.
O le vaʻaia o le tasi i le isi mo le taimi muamua i le asō e pei o ananafi.O Wu Qinglin Wu Lao ma Zhai Ligong, o le sa avea muamua ma ta'ita'ifono o le komiti vaavaaia o atina'e tetele a le Komisi o le Vaavaaiga ma le Pulega o Aseta a le Malo, sa avea ma uo mo le tele o tausaga.Na avea i latou ma uo vavalalata ona o peptides ma avea ma uo i le olaga atoa.O lenei, o Zhai Xiaohua, pule sili o Beijing Xinfeng Yaohua Investment Consulting Co., Ltd., o le suli o le Taitaifono Zhai Ligong, o loʻo i ai foi iinei.A oo i le Tai Ai Peptide, o le a tuufaasolo mai foi le faigauo a le tupulaga o le tamā.
Toe foʻi i le 1997, Wu Qinglin ma Wu Lao mo le manaʻoga o le soifua maloloina o le "tuu atu i tagata e inu peptides ma maua se tino lelei", na lafoaia e Wu Lao le halo ma tuuto atu o ia lava i le fanua suʻesuʻe o peptides mole laiti.Mai le maoaʻe i tekinolosi matua, Wu Qinglin ma Wu Lao ave lana au suʻesuʻega faasaienisi e faʻafefe i le sila i suʻesuʻega suʻesuʻe faʻasaienisi toe faʻaauau pea, pipii i le faʻatuatua i mafatiaga faifaipea ma le susulu, ma tauiviga faʻamalosi pea lava pea Faʻaauau ona tusia vavega.

 peptide 

I su'esu'ega fa'asaienisi i le tulaga o peptide mole laiti i totonu o lo'u atunu'u, o le Taiai Peptide o lo'o iai sona sao i le tulaga o le su'esu'eina o meaola fa'atasi ma lona tomai i su'esu'ega fa'asaienisi, ina ia fa'amanuiaina ai le to'atele o tagata.I le avea ai o se tagata mataʻina i le matata o suʻesuʻega faasaienisi o pisinisi peptide a Saina, ua lauiloa foi Wu Qinglin ma Wu Lao o le "Tama o Chinese Collagen Peptides" (mai le "China Inventions and Patents").Faatasi ai ma le fatu o se tufuga suʻesuʻe faasaienisi, Mr. Wu o loʻo faʻafouina ma suʻesuʻe.E masani ona ia faapea mai: “E leai se tasi e mafai ona tetee atu i le matua, ae matou te faamoemoe o le peptides, o le saoasaoa o le soifua matua o le tagata e mafai ona faʻagesegese, faʻagesegese, ma toe faʻagesegese."
Fesoasoani i Saina soifua maloloina ma aumaia manuia i tagata.O le aoga o loʻo i ai i le taimi nei, ma o le manuia o le lumanaʻi.I aso nei, i le mafuaʻaga o le soifua maloloina tele, o loʻo faʻalogoina ma faʻaaloalogia le viiga o Mr. Wu.

 

O le Peptide ma le soifua maloloina o le tagata e fesoʻotaʻi vavalalata, ma e mafua ona o le faʻaauau pea o le Tai Ai Peptide lea na faʻafuaseʻi, na feiloai ai Mr. Wu ma le Taitaifono Zhai ma iloa e le tasi le isi.E talitonu malosi le ta’ita’ifono o Zhai Ligong, o le galuega su’esu’e fa’asaienisi a Mr. Wu, e umi se taimi e aga’i i ai, ma ua naunau fo’i e avea ma poutū fa’aleagaga e lagolago ai o ia, ma o le a fa’alolotoina fo’i lenei faigauo i lenei galuega.

 信图片_20220620132048

I le tele o tausaga, o le faigauo i le va o augatupulaga e lua ua toe tuufaatasia i aso nei i le Tai Ai Peptide.I tua o le faauoga o le faamaoni i le suʻesuʻeina o le saienisi ma le faʻaauauina o faʻamoemoega mo le soifua maloloina o tagata.


Taimi meli: Iuni-20-2022